پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری پنجاه و دومین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

 رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری پنجاه و دومین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر مسلم شریفی، ضمن تشکر از فعالیت های تمامی کادر بهداشت و درمان در راستای مقابله با بیماری، بیان داشت: اینکه منتظر بمانیم و بعد از ابتلای همشهریان به اپیدمی، بخواهیم برای درمان آنها اقدام کنیم، درست نبوده و اقدامات کنترلی و پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹، مهمترین و بهترین شیوه مقابله با اپیدمی است.


دکتر مسلم شریفی، با اشاره به تکمیل تقریبی روند واکسیناسیون در استان خاطر نشان کرد: اگر چه بخش زیادی از جمعیت ما واکسینه شده اند، اما نبایست خودمراقبتی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی را کنار گذاشته و دچار عادی انگاری شویم. می طلبد همچنان مراقبت ها و نظارت ها را بخصوص در مدارس و دانشگاه‌ها بیشتر از گذشته پیگیری نموده و آمادگی کامل برای خیز های احتمالی جدید بیماری که در آفریقا و اروپا در حال شیوع است را داشته باشیم.


رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشگاه نیز اظهار داشت: از اقدامات کنترلی که لازم است در بازه زمانی فعلی دنبال کنیم، تمرکز بر افزایش کیفیت و کمیت واکسیناسیون به میزان ۸۵ درصد جمعیت  است.


دکتر علی موسوی زاده، افزود: با توجه به شیوع خیز جدید بیماری در کشورهای خارجی که بسیار خطرناک تر از انواع قبلی است، ضروری است که مرزها را شدید تر از گذشته کنترل نموده و در صورت مشاهده نوع جدید ویروس در کشور، رهگیری ها و نمونه گیری ها را کامل تر از گذشته انجام دهیم تا در مقابل نوع جدید ویروس و نبرد بعدی با آن زمین گیر نشویم.


 مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیماری در آن شهرستان، تصریح کرد: در شهرستان دنا، بعد از گذشت نزدیک به ۷۰ روز شاهد مرگ فقط یک نفر از همشهریان در شهرستان بودیم که ایشان نیز فرد مسن و مبتلا به بیماریهای زمینه ای بودند.


 ظفر پریسایی، اضافه کرد: برحسب اشتغال، بیشترین گروه مبتلایان را خانم های خانه دار تشکیل می دهند.


وی روند واکسیناسیون در این شهرستان را بسیار خوب ارزیابی کرد و ابراز داشت: نزدیک به ۹۱ درصد از جمعیت، دوز اول و ۸۲ درصد از جمعیت روز دوم واکسن را دریافت کردند و از این لحاظ نسبت به میانگین استانی و کشوری جلوتر هستیم.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت کرونا در کشور و استان، نوع جدید و جهش یافته ویروس در کشورهای خارجی، خیز احتمالی آن در کشور و آمادگی مداخله برای مدیریت آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.